Twitter Facebook Google+ E-mail küldés
Magyar English
Formába hozzuk a hajad
 

A Hajforma Haj és Szépségszalon 2015 Januárjában indult el azzal a céllal, hogy olyan színvonalas szolgáltatást nyújtson, ami mind a magyar mind a nemzetközi viszonylatban megállja a helyét!

 

Formába hozzuk a hajad, ez a célunk és egyben a szlogenünk is!

Üzletünk Óbuda szívében, a Kolosy térnél található, a hangulatos Bokor utcában.
Szépségszalonunk belsőépítész által megálmodott, letisztult, modern stílusú.
 
 
kozmetikus 3 ker, mesterfodrász III ker, hajhosszabbítás, hajvágás, hajfestés, fodrászat, 2017/2018 hajtrend A Hajforma Szépségszalonban gondolván a gyerekekre is a nálunk eltöltött idő alatt, játékokkal és rajzeszközökkel
tesszük mókásabbá a várakozási időt.
 
 
 
Bejelentkezésre dolgozunk, de az esetleges várakozási időt teával, kávéval, újsággal tesszük kellemesebbé. A foglalt időpontot betartjuk!

Sok éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy férfi vendégeinknek fontos, hogy hajvágás után a nyakuk ne maradjon hajas. Ugyanis az apró hajak egész napos bosszúságot okoznak. A Hajforma Szépségszalonban emelve a vendégeink komfortérzetét, hajvágás előtt nyakpapírt teszünk fel. Higiéniai okokból is célszerű, nem utolsó sorban biztos, hogy nem kerül be a haj a kendő alá!

 

 

A szalonunkban kiemelten foglalkozunk professzionális hajhosszabbítással: , amit az elvárásoknak megfelelően magas minőségben a munkánkra igényesen, és minden technikai tudásunkkal végzünk, amivel garantáljuk a felrakott haj luxus élményét! A hajhosszabbításunkat európai prémium minőségű hajból készítjük, ami garantáltan nem tartalmaz szálfordult hajat így hosszú időre éke lehet viselőjének!

A hajhosszabbítás kétféle technikával készül:

Az első a mikró gyűrűzéses hajhosszabbítás technikája, aminek a lényege, hogy a felrakni kívánt prémium minőségű hajat előkészítjük, és tincsezzük  keratinos illesztéssel, és a felrakásnál apró mikró gyűrűkkel rögzítjük. Nagyon tartós, biztosan nem fordulhat elő hajszálvesztés, és jobban ellenáll a mechanikai hatásoknak.

A második pedig a keratinos hőillesztéssel készített hajhosszabbítás, aminél a prémium minőségű hajat előkészítjük, szakszerűen tincsezzük keratin gyöngyökkel, és a felrakásnál hőpisztollyal illesztjük az előre leválasztott tincset.Nagyon természetes viseletet biztosít a hajnak. Felkötésnél sem látszik az illesztés.

 

Hajforma Szépségszalon, kozetikus 3 ker, mesterfodrász III ker, hajhosszabbítás, hajvágás, hajfestés, fodrászat, 2017/2018 hajtrend Hajforma Szépségszalon, kozetikus 3 ker, mesterfodrász III ker, hajhosszabbítás, hajvágás, hajfestés, fodrászat, 2017/2018 hajtrendHajforma Szépségszalon, kozetikus 3 ker, mesterfodrász III ker, hajhosszabbítás, hajvágás, hajfestés, fodrászat, 2017/2018 hajtrend

Több éves hajfelrakási tapasztalataink szerint igazán szép hajhosszabbítást, hajdúsítást minimum100 gramm hajból lehet készíteni. Természetesen az így készített hajfelrakás drágábbnak tűnhet, de tartósan szép eredményt így lehet elérni.

 
Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy szalonunkban a megvásárolt hajnak a leszedését körültekintően végezzük el, így a legkevesebb veszteséggel újra használható a haj. Akár három-négy felrakást is el tudunk végezni egy szett hajjal.
Az  elsőre drágának tűnő hajhosszabbítás, így hosszútávon megtérül, mert csak az újrarakás díját kell megfizetni. Ez tartalmazza az összefestést is. Árlistánkon ezek az árak láthatóak.
Lehetőség van szalonunkban kevesebb haj felrakására is, amit a legelőnyösebben végzünk el, hogy esztétikus eredményt adjunk. Hozott haj felrakását is vállaljuk, azonban szavatosságot ezekre a hajakra nem áll módunkban adni. Szavatosságunk ez esetben nem érvényes az elvégzett munkára.
 
Hajhosszabbitásaink a facebook oldalunkon megtalálhatóak!
 
 

 

 
Szépségszalonunk magas minőségű,
professzionális L'oreal anyagokkal dolgozik!
 

Kellemes környezetben várjuk szépülni vágyó Vendégeinket, ahol folyamatosan képzett kollégáink az aktuális trendeknek megfelelően minden korosztály igényét figyelembe véve, kedves kiszolgálást biztosítanak!